Termeni și condiții

Ultima actualizare: 10.04.2024

Bine ați venit pe website-ul https://bucovinainstitute.org/ (denumit în continuare “Website-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest Website.

Prin accesarea și utilizarea Website-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Website.

  1. Accesul la Website: a. Accesul la Website este permis doar pentru scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții. b. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, Website-ul (sau orice parte a acestuia) cu sau fără notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători față de dumneavoastră sau față de orice terț pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Website-ului.

  2. Informații de Contact: a. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Termenii și Condițiile acestui Website, vă rugăm să ne contactați la adresa de email info@bucovinainstitute.org sau la numărul de telefon 0230.524.128.

  3. Drepturile de Proprietate Intelectuală: a. Conținutul și materialele disponibile pe Website, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri video, materiale audio, și alte materiale (denumite în continuare „Conținutul”), sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor și mărcile comerciale. b. Utilizarea neautorizată a acestui Conținut poate încălca drepturile de autor, drepturile de marcă și alte legi aplicabile și poate rezulta în sancțiuni civile și penale.

  4. Limitarea Răspunderii: a. În niciun caz Institutul Bucovina, nici furnizorii săi, nici partenerii săi nu vor fi responsabili față de dumneavoastră sau față de orice altă persoană sau entitate pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest Website sau orice informație sau conținut obținut de pe acesta. b. Nu garantăm că Website-ul va fi disponibil în mod continuu sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că Website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

  5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: a. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe Website. Utilizarea continuă a Website-ului după astfel de modificări constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

  6. Legislație Aplicabilă: a. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile României. Orice litigiu care rezultă din sau este în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Prin utilizarea acestui Website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest Website.