Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 10.04.2024

Institutul Bucovina respectă și protejează confidențialitatea informațiilor dumneavoastră. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, folosim și protejăm informațiile pe care le furnizați atunci când utilizați website-ul nostru https://bucovinainstitute.org/ (denumit în continuare “Website-ul”). Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

  1. Informații Colectate: a. Informații Personale: Colectăm informații personale pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon etc., atunci când completați formularele disponibile pe Website, cum ar fi formularul de contact sau formularul de donații. b. Informații de Utilizare: Colectăm automat informații despre modul în care utilizați Website-ul, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și orele de acces. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea Website-ului.

  2. Utilizarea Informațiilor: a. Utilizăm informațiile colectate pentru a vă oferi serviciile solicitate, pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă furniza informații relevante despre activitățile și programele noastre. b. Informațiile personale furnizate în formularul de donații sunt utilizate exclusiv în scopul de a procesa și de a gestiona donațiile și de a comunica cu dumneavoastră în legătură cu acestea.

  3. Divulgarea Informațiilor: a. Nu vindem, nu închiriem și nu transferăm în mod intenționat informațiile personale colectate către terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a ne conforma cerințelor legale sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altor persoane.

  4. Securitatea Informațiilor: a. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate. b. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet; orice transmitere este pe riscul dumneavoastră.

  5. Modificări ale Politicii de Confidențialitate: a. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe Website. Continuarea utilizării Website-ului după astfel de modificări constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

  6. Contact: a. Pentru întrebări sau nelămuriri legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email info@bucovinainstitute.org sau la numărul de telefon 0230.524.128.

Prin utilizarea acestui Website, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest Website.