Petru - Vasile Gafiuc

Președinte
Președintele Asociației Institutul Bucovina are o vastă experiență de peste 10 ani în managementul programelor de formare profesională, economie socială și servicii suport pentru angajarea persoanelor care provin din grupuri vulnerabile. Din 2007, acesta este membru activ în bordul rețelei europene de economie socială SFE CEFEC, iar din 2005, împreună cu organizația Promente din Austria, colaborează pentru dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități socio-psihiatrice din Sud-Estul Europei, promovând conceptele de Club House, terapie ocupațională, învățare la locul de muncă, stagii de ucenicie și internship, prin scrierea și implementarea unor proiecte finanțate prin programe europene și UNDP.  

Alina Adomnicăi

Specialist PR
Coordonează proiecte finanțate prin programul Erasmus+ și este responsabilă de comunicarea cu diverși parteneri locali, naționali și europeni. Aceasta gestionează și prezența în social media a asociației, iar prin stagiile de practică și voluntariat desfășurate, s-a specializat în lucrul cu persoanele cu autism și Sindromul Down.

Marian Dascălu

Coordonator proiecte FSE/EEA
Coordonarea echipelor de proiect, monitorizare și audit intern pentru implementarea proiectelor, management tehnico-financiar. Studii administrative și în domeniul științelor juridice, cât și managementul resurselor umane.

Daniel Lungu

Asistent Social
Coordonează activitățile cu beneficiarii Clubului Împreună, cât și activitatea voluntarilor din proiectul "VOCSănătate - Voluntari pentru sănătate". Experiența sa principală este în zona de asistență socială, dar în urma cursurilor absolvite, a obținut acreditate pentru manager de proiect, formator și antreprenor în economia socială.

Raluca Iacob

Asistent Social
Se ocupă de scrierea, implementarea și coordonarea unor proiecte sociale. Face parte din Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și a urmat cursuri de formare cu acreditare A.N.C în următoarele sectoare: lucrător de tineret, formator, manager de proiect, competențe antreprenoriale.

Irina Ciobîcă

Coordonator Formare
Coordonează programele de formare profesională și verifică realizarea documentelor tehnice pentru derularea cursurilor de formare. Aceasta este absolventa unui program de masterat în domeniul științelor administrative, specializarea Management și Administrație Europeană.

Ionuț Ruști

Coordonator Proiecte
Se ocupă de managementul financiar pentru o parte dintre proiectele asociației, având expertiză în achiziții publice și mai mulți ani de experiență în calitate de inspector resurse umane, manager de proiect și formator.