Petru-Vasile Gafiuc

PREȘEDINTE

Președintele Asociației Institutul Bucovina are o vastă experiență de peste 10 ani în managementul programelor de formare profesională, economie socială și servicii suport pentru angajarea persoanelor care provin din grupuri vulnerabile. Din 2007, acesta este membru activ în bordul rețelei europene de economie socială SFE CEFEC, iar din 2005, împreună cu organizația Promente din Austria, colaborează pentru dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități socio-psihiatrice din Sud-Estul Europei, promovând conceptele de Club House, terapie ocupațională, învățare la locul de muncă, stagii de ucenicie și internship, prin scrierea și implementarea unor proiecte finanțate prin programe europene și UNDP.  

2021-05-11_11h35_05

Alina Adomnicăi

Specialist PR
Coordonează proiecte finanțate prin programul Erasmus+ și este responsabilă de comunicarea cu diverși parteneri locali, naționali și europeni. Aceasta gestionează și prezența în social media a asociației, iar prin stagiile de practică și voluntariat desfășurate, s-a specializat în lucrul cu persoanele cu autism și Sindromul Down
Poza portret Daniel Lungu

Daniel Lungu

Asistent Social
Coordonează activitățile cu beneficiarii Clubului Împreună, cât și activitatea voluntarilor din proiectul "VOCSănătate - Voluntari pentru sănătate". Experiența sa principală este în zona de asistență socială, dar în urma cursurilor absolvite, a obținut acreditate pentru manager de proiect, formator și antreprenor în economia socială.
WhatsApp Image 2021-05-20 at 12.16.52

Adina Mocanu

Intern Social Media & PR
În prezent, urmează studii nivel licență în cadrul departamentului de Jurnalism & Media Digitală din Universitatea Babeș-Bolyai. Lucrează în sectorul de Comunicare & PR, coordonând o parte din prezența pe social media a asociației și comunicarea cu presa.
100551763_680376799467473_5645165977181093888_n

Ionuț Ruști

Coordonator Proiect
Se ocupă de managementul financiar pentru o parte dintre proiectele asociației, având expertiză în achiziții publice și mai mulți ani de experiență în calitate de inspector resurse umane, manager de proiect și formator.
diana

Diana Clim

Consilier Vocațional
Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București, aceasta este acreditată pentru funcțiile de consilier vocațional și educator specializat. În prezent, se ocupă de serviciile WISE și evaluarea și consiliera tinerilor în vederea integrării acestora pe piața muncii.
marian

Marian Dascălu

Coordonator proiecte FSE/EEA
Coordonarea echipelor de proiect, monitorizare și audit intern pentru implementarea proiectelor, management tehnico-financiar. Studii administrative și în domeniul științelor juridice, cât și managementul resurselor umane.
122207337_2759627464309951_4894665727947429129_n

Raluca Iacob

Asistent Social
Se ocupă de scrierea, implementarea și coordonarea unor proiecte sociale. Face parte din Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și a urmat cursuri de formare cu acreditare A.N.C în următoarele sectoare: lucrător de tineret, formator, manager de proiect, competențe antreprenoriale.
WhatsApp Image 2021-05-13 at 10.07.28

Irina Ciobîcă

Coordonator Formare
Coordonează programele de formare profesională și verifică realizarea documentelor tehnice pentru derularea cursurilor de formare. Aceasta este absolventa unui program de masterat în domeniul științelor administrative, specializarea Management și Administrație Europeană.
silviu

Silviu Petrariu

Formator
Din 2021 lucrează ca formator pe zona de Erasmus+ a proiectelor transfrontaliere și internaționale. A absolvit studii nivel licență în domeniul științelor politice și are un masterat în managementul conflictelor. Acesta a lucrat ca voluntar european pentru o perioadă de trei ani în Sofia, Bulgaria, timp în care a luat parte și la mai multe activități de instruire în țări din Europa.
IMG_20210520_120517

Vlad Adomnicăi

Recruiter
Se ocupă de identificarea și selectarea candidaților noi pentru posturile vacante, precum și coordonarea studenților voluntari din cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, în activitățile de muncă pe teren. Are o experiență de aproximativ 6 ani în voluntariat și este mereu dispus să îi învețe pe ceilalți.